Telecom-Ford Fordítóiroda

"Európa nyelve a fordítás"
Umberto Eco

Telecom-Ford English
Telecom-Ford Deutsch

 
 
Telecom-Ford - fordítás és tolmácsolás
Tevékenységünk: fordítás és tolmácsolás
Partnereink
Elérhetőségeink
Ajánlatkérés fordításra és tolmácsolásra
Fordítói éS tolmácsolási tevékenységeink Általános Szerződéses Feltételei
 

 A Telecom-Ford ISO 9001-es minősítéssel rendelkezik
A fordítás minőségét TRADOS használatával is emeljük
Sitemap

 

Tevékenységünk

Fordítás

A fordításra leadott dokumentumokat a fordításmenedzser minden esetben áttekinti, szükség esetén a projektmenedzserrel konzultálva kijelöli a fordítót/fordítókat, a fordítás ellenőrzését végző személyt (fordítót), a szakmai és nyelvi lektort.
A fordításmenedzserek felosztják a fordítandó dokumentumot (ha szükséges) összehangolják a terminológia-használatot, egyeztetnek a megrendelővel, segédanyagokat gyűjtenek és szószedeteket készítenek. Elkészüléskor ők végzik el a teljesség- és konzisztencia-ellenőrzést.

CAT - Számítógéppel támogatott fordítás

Fordítóink angol, német, és francia nyelvű fordításainkhoz TRADOS fordítás-támogató programot használnak, az Európai Unió követelményeinek megfelelően. A központi fordítási memóriát a projektmenedzserek rendszeresen frissítik.

Terminológia

Állandó terminológiai felelősünk gondoskodik az adatbázisok karbantartásáról, a terminológiai gyujtések rendszerezéséről, adatbázisunk frissítéséről és karbantartásáról. A terminológiai adatbázis kezelésére a TRADOS MULTITERM programot használjuk. A terminológiai problémákat rendszeres terminológiai értekezleteken vitatják meg a fordítók, tolmácsok, lektorok.

Tolmácsolás

A tolmács-megbízásokat az irodavezető koordinálja, beszerzi a szükséges segédanyagokat, egyeztet a megrendelovel.

Minőségirányítási rendszer

A Telecom-Ford Kft. fordítási, lektorálási és tolmácsolási feladatait az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek megfelelően végzi. Minőségirányítási rendszerünket a Certop Termék és Rendszertanúsító Ház minősítette.

Ügyfél-elégedettség

Munkánk minőségérol a rendszeresen végzett ügyfél-elégedettségi mérésekből kapunk visszajelzést, amelyet évente egy alkalommal végzünk el. Az esetlegesen felmerülő problémákat azonnal és rugalmasan kezeljük, az Általános Szerződéses Feltételekben meghatározottaknak megfelelően.

Titoktartás

Külön figyelmet fordítunk a titoktartási követelmények betartására. Minden részünkre átadott dokumentumot biztonsági rendszerünkben kezelünk, amely az elektronikus védelmen felül az anyagok fizikai védelmét is magába foglalja. Fordítóink és tolmácsaink titoktartási nyilatkozatot tesznek.

 

Telecom-Ford fordíóiroda: www.telecomford.hu 1012 Bp., Attila út 77 IV.5. 214-0304, 30/914-7146 fax: 214-0334 forditoiroda@telecomford.hu